čtvrtek 10. března 2016

Přátelská posezení

V říjnu 2009 jsme se sešly poprvé na přátelském posezení nazvaném ŘPP. Bylo to v Pizzerii San Marino. Proč si to tak dobře pamatuju? Protože jsem měla narozeniny, ale nejen já. Měly jsme narozeniny všechny tři. Tenkrát jsme netušily, že to není výjimečné narozeninové posezení, ale že vznikne tradice. A tak následovalo LPP, PPP, LPP, ...
Pokaždé nám bylo dobře, pokaždé měla jedna z nás větší nebo menší starost nebo radost, kterou bylo nutno probrat.
 
A tak nám ten život utíkal. Vídáme se dál, těšíme se na sebe stále víc. Šárinka vymyslela, že by bylo dobré založit kroniku a vymyslela funkce. Ivanka je pokladník a ekonom, Šárinka fotoreportér a já kronikář. Domlouvaly jsme formát kroniky psané rukou nejprve ve formě kniky, potom formu kroužkového záznamníku a nakonec, nevím, jestli budou holky souhlasit, ale tajně jsem založila tento blog. Abych se přiznala, nejprve jsem založila blog na blog.cz, ale nedokázala jsem vložit fotku a vzdala jsem to.
 
Nalila jsem si výborné suché bílé víno -pozdní sběr, které jsem dostala od Míši Rőhricha a začala se psaním.
 
Letošní rok je pro nás jubilejní. I když jubileum bude až v říjnu, tak nějak jsme ho začaly slavit už v prosinci a pro jistotu jsme uspořádaly vánoční mimořádku. Původně jen tak na skok - na jednu dvojku do pizzerky.
 
 
 
 
LPP bylo mimořádně vydařené.
V Pizzerii Riegrovka jsme se sešly před druhou odpoledne. Šárinka si odskočila na hodinu angličtiny, Ivča si odskočila domů na revizi plynových spotřebičů a já jsem poctivě seděla na značce. A přijímaly jsme návštěvy. Přišel a už i zůstal můj Pájík, přišel a už i zůstal můj Vašík s Čendou. A taky jsme měly potřebu se Šárinkou potřebu se fotit.






 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat